Dnevni horoskop

Dnevni horoskop 2.decembar 2017.
Ovan: I kad svi odmaraju, vi mislite na posao.Klonite se bespotrebnih prepirki. Ljubav ste ostavili na ,,čekanje''- nije dobro.
Bik: Osećate se dobro, kao da vam je rodjendan! Puni ste energije i snage. Povećanje apetita za hranom,ljubavlju,dodirom..
Blizanci: Nešto ste se umudrili, utišali.Donosite ozbiljne odluke, neki jak osećaj je u vama..Pratite intuiciju i razrešićete dilemu.
Rak: Danas imate volje da svima ugodite.Eto,dobro se osećate u svojoj koži.Neka dobra plima osećanja vas vodi i delujete zavodljivo.Veče provedite sa prijateljima, prijaće vam.
Lav: Nešto oko suprotne strane (partnera) vam nije jasno.Kao da se je neka situacija zakomplikovala. Dobar dan za neki ozbiljan razgovor ali i slatke kolačiće.
Devica: I danas razmišljate o raznim obavezama, opustite se malo! Dobar je dan da uredite dom, ali i da malo ljubavno proćaskate ili se uz dobru literaturu opustite. Poziv iz prošlosti,velika dilema.
Vaga: Danas izgledate baš zadovoljni sobom,ali biće nekih promena planova.Ne nervirajte se ako na nešto budete morali da sačekate, taman iskoristite slobodno vreme za sebe.
Škorpija: Primirje na ljubavnom planu,apetit se promenio.Nešto ste dobro raspoloženi pa praštate svima. Osećate se kao da ste sam donosioc sreće!
Strelac: Malo vam je opao entuzijazam, te kao da ste preumorni.Pa ugodite sebi malo,nećete nikoga oštetiti! Dobar dan za razgovor sa sobom.
Jarac: Puni ste elana i snage, pričljivi za milion - ali u sebi i dalje nosite neku sumnju! Negde ste izgubili samopouzdanje, vratite se pod hitno! Dobar dan za ljubavnu degustaciju!
Vodolija: Misli vam idu o nekom sa puta, ali ipak ostajete doma.Tu vam je toplina i mir.Kreativni ste pa ćete što šta lepo napraviti. Dobra ste podrška drugima i uživate u tome.
Ribe: Neobično ste komunikativni i srdačni. Izlet sa prijateljima, dobra klopa. Pokazujete brižnost i razumevanje,ali imate i svoje misli..koje nećete podeliti sa drugima.
MT

fotka: https://luckyenoughtobe.wordpress.com/tag/rain/

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala