Veštičja Revija Br.17

 ,,
Svaki od brojeva koji smo do sada objavili bio je poseban, jer su sa ljubavlju birane teme, podloge i detalji, a broj 17. se izdvaja po simbolici koju nosi i poručuje da slavimo svako naše darivanje, i da je svaki deo sebe koji smo dali drugom, zapravo dar koji smo dobili. I svaki put kad srce daruje, atomi energije koji pri tom nastaju, šalju poruku Univerzuma:
„ Energija koju si potrošio, koju si dao, ostaje i dalje tvoja energija. Samo će ono što si mogao da daš i učiniš, a nisi, propasti zauvek."
Broj 17 nas dočekuje sjajem Zvezde koja sija na izlazu iz 2017 godine, kao svetlost koja se iznenada pojavljuje pred kraj pokazujući nam da sutra je novo jutro, pokazujući nam put u Novu godinu, nov početak. To je broj ljubavi i nadahnuća, broj prelivanja datog u ruku primljenog. Takođe i vreme da zatvorimo Krug stare i pripremimo se za doček Veštičje Nove godine.
Pripremimo se! Yule je naša Nova Godina, i dočekajmo je svečano i sa radošću!
Neka se naš oltar poistoveti sa oltarom u grudima, nek oseti titraj našeg srca i neka zasvetli. Nadu za boljim prestavićemo zelenim stoljnjakom. Bašta osećaja neka je na njemu u vidu mirisnih kolača, pečenih jabuka, kuvanog vina, oraha i sezonskog voća i povrća… raznih ukrasa, šišarki i bilja kao što su jasen, imela, bor jela, smreka, lovor, a od mirisa tamjan, cimet i kedrovina… Ukrasimo dom zimzelenim grančicama, obično venčićem od imele, korpom jabuka ili pomorandži… na glavi venčić imele… zaljubimo se!
Zaljubimo se u SVE oko nas, u ljude, životinje, cvet, u nebo… Prirodu uopšte, život sam.
Budite blagosloveni!
Vaša i naša Veštičja Revija
Slavica OtovićO horoskopskom znaku Jarac
pročitaj na linku
klikni na link: http://vesticjarevija.com/?page_id=8469#vesticja-revija-br-17/strana-br17-38-strana-br17-39

Horoskopski znak Jarac spada u zemljani, vladajući kardinalni ženski znak. Analogan je desetom polju Zodijaka. Planeta koja upravlja ovim znakom je Saturn ili Kronos - kako su ga zvali u grčkoj mitologiji. Sa Saturnom kao vladarem, Jarac često izgleda ozbiljnije i starije nego što jeste. Njegov dan je subota a kamen je safir. Upravlja kostima, zglobovima, pršljenovima, kožom, dlakama, skeletom. U simbolici  životinja je sa kljovima, kopitama, rogovima. Ukazuje na mesta  koja su van pogleda radoznalih, a često i ona koja su zapuštena, mračna i duboka.
za nastavak teksta klikni na link - http://vesticjarevija.com/?page_id=8469#vesticja-revija-br-17/strana-br17-38-strana-br17-39

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala