Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 12 - 19.februara 2018.god. 


Astrolog Milena Tijanić 060/7079017

Ovan (21. 3 - 20.4.)

Posao: 
Obratite pažnju da li na pravu stranu ulažete energiju, može se dogoditi da nešto previše forsirate a ne daje rezultate. Pokušajte da vidite širu sliku svega. U jednom momentu može se dogoditi da vas toliko namuče dileme da osetite malaksalost. Ipak, vaša zalaganja neće proći neprimetno, pa krajem nedelje će se situacija promeniti u vašu korist.

Ljubav: 
Tokom ove nedelje ljubavna situacija vam deluje stabilno iako koketira sa vama.Neke strasti biće obnovljene a moguće je i tajno zaljubljivanje.Više će vam prijati sastanci iza zatvorenih vrata i dalje od radoznalih očiju, nego šetnje po gradu.Moguća je tajna simpatija preko posla ili dalekog inostranstva.Bik (21.4. - 21.5)

Posao: 
Tokom ove nedelje završićete prave izazovne poduhvate. Neke stvari konačno privodite kraju i bićete zadovoljni ishodom. Sleduju vam pohvale i komplimenti. Imali ste fantastične ideje, realizacija je malo bila usporena, no eto stiže vreme da se i to dobro završi.Mogući su nešto veći troškovi, te obratite pažnju gde vam sve novac odlazi.

Ljubav : Prijatno prijateljska veza delovaće na vas inspirativno.Ove nedelje ste baš romantični, te će te i privlačiti pažnju. Ukoliko ste u vezi, očekujte pravu erupciju nežnosti i ljubavi. Idete u dobrom pravcu, te se prepustite harmoniji, jer nemate šta da brinete - sve deluje stabilno. Ova nedelja vam je dobra  za druženje i obilaske prijatelja.Slobodnim Bikovima upravo preko prijatelja je moguće novo, zanimljivo poznanstvo.
Blizanci (22.5. - 21.6.)

Posao: 
Tokom ove nedelje očekivaće se od vas više nego obično. Kao da će svi gledati u vas da posao obogatite novim idejama. U nečemu ste se istakli, te sad su i očekivanja mnogo veća. Pratiće vas dobra energija te je sve moguće postići. Moguće je nerazumevanje od  strane saranika ili nedostatak finansija za neku dalju realizaciju plana. Unapred sve pripremite, pre nego što krenete u akciju.


Ljubav : 
Neka stara ljubav vam se ponovo meša u život. Moguće je da nećete biti baš ravnodušni iako simpatije ka vama idu i od strane nekog sa posla. Moguće je da ćete se naći u nekom momentu u raskoraku izmedju prošlosti i željene budućnosti.Zauzetim Blizancima ide romantična i stabilna nedelja.Rak (22.6. - 22.7.)

Posao: 
U vašem polju posla nalazi se planeta koja donosi naglu promenu i koja traži brzo reagovanje. Moguće je da ćete osetiti težinu koju promena donosi, ali pokušajte da ostanete pozitivni jer situacija ne izgleda ni malo loša. Samo traži prilagodjavanje. Imaćete dovoljno dobre energije da pokrenete pravu lavinu a i da se istaknete u svojim idejama, te manje brinite a više krenite u korak novitetima.
Ljubav : 
Ljubavno ćete više sanjariti nego obično. Moguće je da će vam se svideti neko iz daleka. Prava ljubavna inspiracija će vam puniti pluća da vam neće biti teško ni okean da preletite zarad ljubavi. Zauzetim Rakovima se ljubavna situacija stabilizuje i vraća se na neki stari, dobri ritam.
Lav ( 23.7. - 22.8.)

Posao : Tokom ove nedelje biće vam potrebno mnogo više strpljenja i tolerancije prema kolektivu, nego inače. Pokušajte da razumete i potrebe drugih. Možda ste previše energični pa ostali ne mogu da vas prate. Odmorite i vi malo ove nedelje i obratite pažnju na svoje zdravlje. Iskoristite vreme dok se drugi ubedjuju i raspravljaju, da naučite neki novi sistem za bolju organizaciju. Neće vam biti mnogo pomoći od drugih.

Ljubav : Moguće su brojne nesuglasice sa suprotnom stranom. Kao da pričate različitim jezicima. No, ipak, to neće umanjiti vaše strasti niti ambiciju da vaš ljubavni život bude zadovoljavajući. Kraj nedelje će vam doneti ili novu ljubavnu ponudu, ili će na vašu radost konačno vaši napori uroditi plodom - da dobijete baš ono što zaslužujete.Devica ( 23.8. - 22.9.)

Posao : Ova nedelja za vas je nedelja ozbiljnog rada i vodjenja računa da se ne naprave greške. Pokušajte svom radu da date ozbiljniju notu i da ostanete do kraja dosledni svojim ciljevima. Moguće je da vam neće biti do rada, da će vam u momentima nedostajati elana i ideja šta i kako dalje, ali nastavite korak po korak - i u hodu će vam rešenja stizati. Ne obraćajte puno pažnju na kritike, već se usmerite na poboljšanje i završavanje svog posla. Videćete da će vam se svaki napor višestruko isplatiti.

Ljubav : Ide vam romantična nedeja u susret - planeta ljubavi se nalazi u polju vaših partnerskih odnosa! Sve će delovati toliko romantično, da će te imati potrebu da proveravate koliko je stvarno! Opustite se malo i uživajte u novim, dobrim promenama. Brojne nesuglasice su već za vama.

Vaga ( 23.9. - 22.10.)


Posao : Tokom ove nedelje će te pokazivati drugima šta je prava poslovna inspiracija! Moguće je da će vas maštarije u nekim momentima zaokupljati, ali sve je to dobra energija koja daje elan. Saradnici će vas možda čudno gledati, jer ćete biti emotivniji nego inače. Obratite pažnju da ne stvorite neke nesuglasice. Ono što ste započeli, odradite do kraja i nećete imati nikakvih problema.


Ljubav : Poslovna strana vam se ukršta sa ljubavnom. Možda malo preterujete sa tom kombinacijom pa će te stvorite utisak da ste više opsednuti poslom, nego ljubavlju i da vam nije mnogo stalo do romantike. Ipak, ovo je nedelja posebne inspiracije, te je i dobra da svoj ljubavni život učinite čarobnim! Moguće je da će vam se neka stara ljubav umešati u život.Škorpija ( 23.10. - 21.12.)


Posao : Planeta ekspanzije je u vašem prvom polju i sigurno vam donosi obilje posla i mogućnost procvata na ličnom planu, ali kada se radi o naplati posla i usluga, tu će malo teže ići situacija. Moguće je da će te se mnogo više zalagati, nego što će biti na kraju plaćeno ili isplativo. Pokušajte neki balans da pronadjete, kako ne bi do kraja nedelje izgledali načisto isrcpljeno. Mars se nalazi u vašem polju finansija, troškova biće, ali preispitajte gde vam sve novac to odlazi.

Ljubav : Pored mnogo posla, biće prilike i za pravi ljubavni predah! Možda će vam delovati ljubavna strana konfuzno i nedorečeno, da nećete moći da predvidite šta vas sve to čeka, ali svejedno će biti inspirativno i budiće vam maštu. Koliko ljubavna strana vam nudi elana, toliko će vam energije stići i za sve ostalo. Pustite sada malo da drugi pokrenu lavinu u vama - vaše je samo da ostanete svoji!
Strelac ( 23.11. - 21.12.)


Posao : Tokom ove nedelje će te se žestoko truditi da opravdate svo ukazano poverenje, ali moguće je da neće sve ići glatko, te preispitajte svoje poteze. Previše toga vas je okrenulo samoj zaradi, da ste možda zaboravili da zapravo radite posao koji volite. Mogući su problemi oko putovanja, ili zahtevi za neku dodatnu dokumentaciju ili papire od vrednosti. Sam novac će vam stizati polako, ali sigurno, samo je potrebno da pronadjete neki balans i nešto što će vas relaksirati i doneti novi elan. Sredina nedelje za vas kreće mnogo bolje.

Ljubav : Deluje da će sama ljubav vam ući u kuću - nekome bukvalno, nekome kroz harmoniju i toplinu doma. Prijaće vam mnogo više kućna atmosfera i romantično iskazivanje emocija. Vaša želja za ljubavlju intezivno raste, te je pravo vreme da se pokažete u najboljem svetlu!


Jarac ( 22.12. - 20.1.)


Posao : Vreme vam je da malo sumirate utiske i osmotrite šta se dešava oko vas. Biće vam potrebno više nego obično energije za pokretanje sebe na rad. Ipak sve dobro ide, čvrsti ste i stabilni, te polako sve uredjujete u svoju korist i prema svom planu. Moguće je da će vas malo mučiti nesanica i neki vanredni troškovi. Ipak će biti više dobitaka nego gubitaka, te dobar balans, i dobra nedelja je pred vama.
Ljubav :
Vas će tokom ove nedelje sve više privlačiti daljina, uzbudjenja na putovanju, slučajni a vrlo sensitivni susreti, ali će vas prava ljubav sačekati u komšiluku ili poznanstvom preko rodjaka. Bićete neobično osetljivi i ukazivaćete pažnju na svoje potrebe. Zauzetim Jarcima ide ljubavno stabilna nedelja, prožeta obostranim nežnim vibracijama.

Vodolija ( 21.1. - 19.2.)


Posao : Tokom ove nedelje moguća su vam finansijska poboljšanja, ali i problemi sa kolektivnom. Ako budete primetili da nešto trenutno ne može da se reši, okrenite se na posao koji je sada ostvariv. Imate bezbroj fantastičnih ideja i nesvakidašnjih vidjenja, ali teško da će te sa novitetima naići na razumevanje. Moguće je da ste korak ispred drugih, te sačekajte bolji momenat za realizaciju planova koje imate.

Ljubav : Gde god da krenete, ljubav će vas stizati. Ipak, ovo je nedelja kada ćete najviše sebe čašćavati i sebi ugadjati. Kao da ste se previše ljubavno preispitivali, pa ste sad rešili prvo sebe da sredite. Imate previše dilema i misli, na kraju krajeva, dajte sebi oduška od svega. Moguće je da će vam jedna osoba, uprkos vašem ranijem povlačenju, i dalje pokazivati nežnost i pažnju.
Ribe ( 20.2. - 20.3.)Posao : Poslovno je moguće angažovanje povezano sa inostranstvom, no neće baš glatko ići. Kao da gde god krenete, neko vam još nešto traži. Mogući su problemi sa dokumentima, bankarskim uslugama ali i sa saradnicima. Možda je mudrije da sve što možete, odradite sami.Čuvajte se nepotrebne nervoze, jer situacija ide na bolje. U jednom momentu će vam se posao umnogostručiti, te održite dobru kondiciju. Ova vam nedelja nije za seminare, već za reviziju poslovno finansijskog plana. Naterajte sebe da idete u korak sa zahtevima tržišta.

Ljubav: Konačno planeta ljubavi da udje u vaš znak, te možete da očekujete poboljšanje svog ljubavnog života. Bićete neobično harizmatični, te će biti više ljubavnih ponuda u opticaju. Cele nedelje ćete se osećati neobično lepo a i poradićete dodatno na svom imidžu - jer uvek može bolje. Stiže vam nedelja u kojoj će vaši kvaliteti biti svima vidljivi. Mnogo toga će u životu da vam se promeni. Samo pratite svog srca ritam!
No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala