Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od  19.02. - 24.02.2018.

OVAN  (21. 3 - 20.4.)

POSAO : Moguće je da ćete biti po malo ljuti na sebe što niste uspeli neke stvari da ubrzate. Poslovna situacija deluje stabilno, ali vi osećate da možete mnogo više postići. Sreda i četvrtak su


 vam nešto bolji za ostvarivanje veće zarade, medjutim petak vam donosi moguće konflikte i nesuglasice sa saradnicima. Pokušajte da sačuvate svoj mir i svoje zdravlje, naročito disajne organe.


LJUBAV : Ovo je nedelja koja vam daje šansu za lepom romansom. Iskoristite svaku priliku da pokažete naklonost suprotnoj strani. Moguće je da će vas mučiti neke dileme samo vama znane, ali ipak, ovo nije nedelja za traženje odgovora već za pokretanje ljubavne plime! Pokažite se u ljubavnoj komunikaciji u najboljem svetlu - i vaša ljubavna strana će ponovo zablistati!

BIK (21.4. - 21.5)


POSAO :  Dosta ste energije potrošili u prošloj nedelji, te je sad vreme da malo predahnete. Vaša angažovanja će još uvek biti pod pohvalama, a vi ćete još dodatno uvideti svoje kvalitete. Finansijska strana vam može pretrpeti neke neželjene troškove, ali brzo ćete se oporaviti. Možda vam nedostaje malo više sna i odmora. Do kraja nedelje ćete dobiti još dodatne ideje oko vodjenja svog posla. Petak i subotu obratite pažnju šta sve potpisujete i čuvajte se nejasnih situacija sa saradnicima.

LJUBAV : Možda vam je ljubav malo više prešla u prijateljstvo, ali to vam je i šansa da neki odnos koji je delovao komplikovano, konačno ozvaničite i učinite ga ozbiljnijim. Romantični ste i odišete posebnim šarmom. Mnogima ćete delovati neodoljivo i inspirativno, te će se i vaš ljubavni status značajno poboljšati!


BLIZANCI  (22.5. - 21.6.)

POSAO : Tokom ove nedelje pokušajte da ne sanjarite previše na poslu, kako ne bi izazvali negativne komentare i žalbe na posao koji obavljate. Bićete naglašeno kreativni ali se može dogoditi da vas saradnici ne shvate baš najbolje. Pokušajte svaki nesporazum svojim dobrim humorom da ispravite. Dobri vam dani idu, bez obzira šta drugi rekli, u vama će se radjati ideja za idejom. Poboljšanje finansija moguće je kroz neki ortački posao ili posao koji je povezan sa inostranstvom.

LJUBAV :  Moguće je da će vam se poslovna i ljubavna strana susresti. Ali, ipak, neko će ostati nedorečen, nešto će ostati tajna. Izgleda da će vam i prijati tajnovitost vašeg ljubavnog života. Umorili ste se od komplikacija, te je sad vreme da zaigrate čarobno ljubavno kolo! Koliko god se neko trudio da celu priču ponovo zakomplikuje, vaš šarm će delovati razoružavajuće!RAK  (22.6. - 22.7.)

POSAO : Vama nedelja počinje sa punim radnim angažovanjem. Moguće su komplikacije sa nekim saradnikom, ali vas će energija pokretati toliko snažno da neće biti nerešivog problema. Finansijska situacija ide ka stabilnosti, neki dogovori kreću u ispunjavanje. Moguća je neka dobra saradnja ili ponuda sa nekim iz prošlosti. 

LJUBAV :  Na ljubavnom planu imate velike dileme; kao da je nešto sasvim nestvarno a dešava se! Neki vaši planovi će malo promeniti smer kretanja, ali i bolje nego što ste se nadali. Bićete naglašeno emotivni te pokušajte da ne stvorite neku zabunu, već teatralno reagujte i slušajte svoje srce!LAV  ( 23.7. - 22.8.)


POSAO : Tokom ove nedelje čuvajte se da ne potrošite previše energije na dokazivanje ko je bio u pravu, a ko nije. Dobra vam je poslovna nedelja, naročito ukoliko radite za nekog drugog. Bićete stabilni cele nedelje, i sa dobrim usmerenjem za svaki trenutak šta tačno želite. Finansijska strana će se nešto kasnije  poboljšati. Dobra vam je nedelja za saradnje i zajedničke projekte. Naročito sa starim saradnicima.


LJUBAV : Neke stvari ste u svom životu raščistili, te je sad vreme da zasluženo uživate u svom ljubavnom životu. Pokazaćete se neobično zavodljivo, pa su moguće nekoliko ljubavne ponude. Pokušajte da bar delić svog života sakrijete od radoznalih pogleda. Tokom ove nedelje prijaće vam nežnost i sensitivna strast.


DEVICA ( 23.8. - 22.9.)

POSAO : Vas i dalje prati dobar poslovni ritam, ali je moguće da će vam pažnja popuštati. Pokušajte da previše ne odstupate od svog ritma, kako se ne bi dogodile greške koje bi morali kasnije da ispravljate. Ide vam mala poslovna prekretnica u susret, ali za vas je i dobra promena jer će vas ,,prodrmati'' kako se ne bi uspavali.

LJUBAV :  Ljubavna strana vam može delovati ove nedelje zbunjujuća - kao da vam ništa nije jasno šta se dešava? Neke emocije vam se obnavljaju, moguć je i poziv od nekog iz prošlosti. Koliko god pokušavali da ostanete tajnoviti u nekom odnosu, sve će raditi da vas dovede do čina da nešto u svom životu promenite. Zauzetim Devicama ide romantična nedelja u susret. VAGA  ( 23.9. - 22.10.)

POSAO : Preokupirani ste poslom, ali situacija ne ide baš po planu. Biće potrebno još truda da uložite kako bi neki posao konačno pokazao da se vredi zalagati. Pokušajte da ne ostajete nedorečeni i neodlučni, naročito ukoliko želite da promenite posao. Za ovu nedelju će vam biti potrebno da budete zaista mudri kako bi izvukli maksimum i bili na kraju zadovoljni radnom nedeljom a i sobom. 

LJUBAV : Ljubavno inspirišete i osvajate, naročito promenama u svom odevanju i stilu privlačićete pažnju. Ove nedelje će vas privlačiti neobični mirisi, i neobični ljudi. Tražićete nešto posebno, nadahnuto u ljudima. Lepota vam blista na licu, te ljubavna strana neće zaostajati tokom ove nedelje - sve su šanse da zavedete baš ono što niste ni sanjali da možete! 


ŠKORPIJA  ( 23.10. - 21.12.)

POSAO : Vi zaista uspevate da postignete sve i da stignete svuda! Moguće je da ćete biti ,,zatrpani'' poslom, ali će zato biti i finansijski dobra nedelja. Tokom ove nedelje moguće da će te biti posebno puni razumevanja i kada situacija neće delovati baš za ,,razumevanje''. Prati vas neki dobar osećaj da će svako vaše mirno nastupanje doneti najviše koristi. Vaš kompas za posao dobro će raditi, te je moguća i neka ponuda za saradnju. Ipak, ma koliko sve u dobrom pravcu išlo, obratite pažnju na razne troškove.

LJUBAV :  Neobična situacija za vas - da sve manje obraćate pažnju na sebe a sve više na suprotnu stranu! Nešto će vas  ponovo privlačiti kod partnera ili nekog iz prošlosti što ste precrtali kao ,, dobro za vas''. Klonite se kritičarskog nastupa, ljubomore pogotovo ( jer ionako će vas mnogo šta zbunjivati.. neobično za vas, jel da?! -  poslužite se svojom neodoljivom harizmom da ponovo vaša ljubavna strana zablista strašću!STRELAC  ( 23.11. - 21.12.)

 POSAO : Velike napore ulažete da poslovna strana dobije korisnost kakvu očekujete. Ipak, poslovna borba i ove nedelje se nastavlja. Možda je potrebno da malo promenite taktiku, ili saslušate i ,,glas drugih''. Ipak, finansije idu ka poboljšanju, a kreativnu energiju i najbolje savete možda dobijete od ukućana. Samo pratite svoj unutrašnji glas i nastavite putanjom kojom idete - uspeh možda još uvek ne vidite, ali na samo korak ste njega! Prema tome, nema odustajanja - vreme će pokazati vašu pravu vrednost!

LJUBAV : Veoma ste ljubavno maštoviti i prija vam pažnja. Ne ide vam osamljivanje, kao da vam više energije iscrpi nego što vam da. Prema tome, poboljšajte svoj društveni život i spojite ga sa ljubavnim - i videćete kako vam se sreća osmehuje a ljubavna strana nekim tihim sjajem ponovo blista!


JARAC ( 22.12. - 20.1.)

 POSAO : Vama sve ide na bolje, kao da konačno osećate svoju pravu energiju! Nervozni period je za vama, te je sad je pravo  vreme da se ponovo poslovno zauzmete. Znanje i iskustvo će zračiti iz vas, pa vam ide u susret jedna povoljna poslovna nedelja. Moguća je u momentima pospanost, koja dolazi iz stalne potrebe da proniknete u suštinu stvari. Petak vam može doneti neke unutrašnje dileme, ali samo se setite koliko ste do sad postigli i da nema potrebe za povlačenjem. Vašom postojanošću i čvrstinom donosite sigurnost i drugima! 

LJUBAV :  Iz vas zrači neki mir i spokoj, te će delovati kao da ste osvojili najviši vrh! Bićete neobično nežni i puni razumevanja, pa se može dogoditi da zbunjujete ljude. Ali, jedna osoba će se ozbiljno zainteresovati za vas...vreme vam je da pokažete da i vi imate sentimentalnu stranu - možda će te i sami sebe iznenaditi koliko privlačite pažnju! - nema sumnje, vi ste na putu da se ozbiljno zaljubite!


VODOLIJA  ( 21.1. - 19.2.)

POSAO : Koliku god da inspiraciju imate da poboljšate svoj poslovni status, uvek se neko umeša i promeni vam poslovni pravac. Nije vam vreme za ishitrene odluke, ali jeste da ostanete dosledni svojim ciljevima. Novac će vam stizati neočekivano, a  moguć je i neki neplanirani posao. Neko staro iskustvo će vam ovaj put biti od velike koristi. Mudrost je u vama da učinite prave poteze i pokrenete nešto što je ukočilo.

LJUBAV :  Ljubavna strana kao da vam oduzima više energije nego što ste planirali da uložite. Ipak, i dalje vas inspiriše i pokreće. Moguće je da ćete zbog ljubavnog zanosa izgubiti neke novce, ali sa tim i dobiti dobre ljubavne poene. Ova nedelja će vas pomaći na putu ka otkrivanju istinske sreće u ljubavi. Otkrićete neke tajne koje će vam otvoriti neke nove horizonte. Ipak, koliko god daleko išli emotivno i mentalno, ne zaboravite da neko i dalje misli na vas i očekuje da se javite.


RIBE  ( 20.2. - 20.3.)

POSAO: Tokom ove nedelje povedite računa da sami ne napravite neke komplikovane situacije, te sebi otežate posao. Naglašeno ste emotivni a sa tim i kreativnost vam je na maksimumu. Vaše emocije pokreću sve oko vas, te je potrebno bar malo da ostanete fokusirani na ono što radite. Svoju dobru, kreativnu stranu mogli bi itekako dobro da unovčite. Odmarajte se kad god možete kako bi ove nedelje bar malo prosperirali i napredovali, te napravili dobar okret u svom poslovnom svetu.

LJUBAV : Opčinjeni ste ljubavlju i romansom. Tako zaneseni plenićete pažnju suprotne strane! Delovaće kao da ste od svega umorni, ali to nije baš tako. Vi se samo nadate pravoj osobi i u iščekivanju ste da će se pojaviti! Neke stvari će se promeniti u vašem ljubavnom životu - bićete kadri da tražite ono što vam je potrebno i što želite! Nećete imati mnogo strpljenja za igre, nemir i nečije menjanje mišljenja. 

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala