Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop 

27.02. - 4.03.2018.god.

OVAN
Posao : Poslovna strana će većini pripadnika ovog vatrenog znaka imati blago zatišje, kao da se ništa bitno, ni novo neće dešavati i onda sredinom nedelje bi trebalo da se pokrene u vašem željenom pravcu. Ipak, unutrašnji nemiri će vas još neko vreme pratiti. Možda bi trebalo da poslušate svoj unutrašnji glas.
Ljubav : Ljubavna strana od 2.03.poprima odredjeni zaplet. Tu neće ići sve baš glatko i po vašem planu, ali vaše emocije i želje za boljim ljubavnim životom neće jenjavati. Moguće je da ćete poželeti  da neke skrivene misli konačno otvorite i iskažete.

 

BIK
Posao : Bez obzira na povremenu nervozu na poslu, i dalje vas prati kreativno nadahnuće. Zadovoljni ste nekim svojim uspehom za koji ste se baš bili založili. Finansijska situacija ide ka boljitku a moguća je i ponuda za neku partnersku saradnju ili ponudu posla od strane prijatelja.
 

Ljubav : Za vas je ovo nedelja ljubavi, maštarija i senzualne inspiracije. Odišete posebnim šarmom i na dobar način pokazujete svoje kvalitete. Potrudite se samo da ne zavedete osobu do koje vam i nije baš stalo.  Situacija će u jednom momentu u vašem ljubavnom životu biti zaista zbunjujuća, no to neće umanjiti vaš zanos i širinu ljubavi!

BLIZANCI
Posao: Vladar vašeg znaka je u aspektu sa planetom šarma, lepote i zanosa te vi i dok govorite zavodite suprotnu stranu! Bićete veoma laskavi i raspoloženi gotovo cele nedelje, sa možda malim pauzama za odmor. Ako vam od negde može doći nervoza, to je ako ste u partnerskom poslu pa možete imati problema sa saradnicima ili javnošću. Ukoliko niste, ova nedelja za vas je nedelja napretka a moguć je i finansijski potsticaj.
 

Ljubav : Postali ste pravi ljubavni zavodnik, da se i sami pitate odakle vam sve te ideje i inspiracija! Moguć je ulazak u paralelnu vezu, ili neka zanimljiva i romantična ljubavna ponuda i to preko posla! Ostanite otvoreni za ljubavne vibracije, jer ove nedelje možete biti na mnogo velikom dobitku!

 RAK

Posao : Poslovno ste zaista se pokrenuli na više strana, ali veći problem mogu biti finansijske transakcije i zarada uopšte. Izgleda da mnogo više će biti obećanja, nego što će se realno dobiti. Povedite računa ukoliko pregovarate o nekom poslu, šta vam se to zaista nudi. Jedino ukoliko ste u saradnji sa inostranstvom, mogli bi biti na većoj dobiti ili ako vam je posao povezan sa mestom za zabavu.
 

Ljubav : Možda ste bili negativno raspoloženi prema drugoj strani,ali popustiće već u toku nedelje sve i stanje odnosa će se poboljšati. Moguć je mladji udvarač i poziv na ljubav! Stanje u vašem ljubavnom životu će se itekako promeniti! Samo ostanite pozitivni i obratite pažnju na osobe sa posla. 

LAV

Posao : Vama u susret ide jedna solidna poslovna nedelja, mada ćete biti u prilici da se dosta  predomišljate i razmišljate oko nekih novih dogovora. Poželjno je da se oko bitnih stvari još sa nekim konsultujete, jer možete u momentu učiniti neke pogrešne procene. Finansijska situacija bi trebala u toku sledeće nedelje biti nešto bolja.

Ljubav : Ljubavna strana bez nekih posebnih promena. Ovaj period Ribe za vas je neobičan i može vas učiniti ranjivijim nego što jeste. Takodje je moguć kontakt sa nekim iz prošlosti ukoliko ste slobodni, dok zauzeti Lavovi će tražiti više pažnje. Mogući su problemi sa spavanjem i snovima. 

 

 

DEVICA

Posao : Pred vama je nešto teža nedelja, kao da ma koliko da ste radili, jednostavno posao se nakuplja i nikako da se privede kraju. Teško da možete razmrsiti neke nesuglasice, te je možda mudrije povući se i raditi ono što će vam popraviti raspoloženje. Dobici vam idu ukoliko vam je posao vezan za putovanje ili partnersku saradnju. Takodje, moguće je javljanje nekog starog kontakta iz prošlosti.
 

Ljubav : Možda vam nedostaje neko iz prošlosti pa se prepuštate sanjarenju? Neobična za vas ljubavna nedelja. Sve se nešto prepliće, pa čas je haotično, čas nestvarno romantično. Možda bi trebalo da se malo više opustite i zabavite.


  VAGA
Posao : Većini pripadnika ovog znaka ide dobra finansijska nedelja. Planeta sreće sa dobrim aspektima je u vašem polju finansija, pa je red da malo predahnete i uživate u obilju koje vam se nudi. Takodje nije loša nedelja ukoliko ste u potrazi za poslom. Samo je važno da ma šta potpisujete, obratite pažnju na ,,sitna slova''.
 

Ljubav : Vaša energija kao da je kompletno u polju posla. Nije to baš dobra pozicija za planetu ljubavi. Možete imati na trenutke osećaj kao da samo vi dajete u tom ljubavnom odnosu! Ipak, vrlo je moguće zaljubljivanje ali i problemi oko vidjanja sa željenom osobom.


ŠKORPIJA
Posao : Vi gde god da odete, sklapate poslovne dogovore!  I ova nedelja vam je prosperitetna, kako vezano za sam posao, tako i za novac. U jednom momentu ćete početi na poslu i dobro da se zabavljate, te i da zbunjujete poslovne saradnike. Moguće je da ćete izgledati kao neko ko se i ne zalaže baš toliko koliko se hvali. Obratite pažnju na svoju reputaciju.
Ljubav : Uživate u blagodetima emocija, i raspoloženi ste za pravu ljubavnu akciju! Zimska idila će u vama probuditi uspavane strasti i bićete raspoloženi da se pokažete baš u ,,elementu''! Zauzete Škorpije će više uživati u nekim mirnijim aranžmanima, dok slobodne će biti u prilici na više strana da zavode! 

STRELAC
Posao : Vaša poslovna strana nailazi na uspeh ali i na mnogo zapleta. I dalje dajete sve od sebe da ostvarite svoje ciljeve i do kraja će vas pratiti borbena energija i velika snaga. No, ipak, možda je vreme za mali predah i na bar neko zadovoljstvo. Planeta sreće će vas nagraditi za vaša zalaganja, malo samo sebi dajte oduška.
Ljubav : Vama je sva ljubavna energija u polju doma ove nedelje, te će te tu i najviše uživati. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo je moguće ukoliko se odlučite na kraće putovanje, mada se može dogoditi da vam i sama ljubav zakuca na vrata!

 

JARAC
Posao : Vama u drugoj polovini nedelje ide blagi boljitak ali možda i dodatno
poslovno angažovanje i nervoza povodom toga. Čvrsti ste i stabilni, a u nekom momentu ćete čak i pokazati dozu kreativnosti i neke do sad skrivene ideje. Moguće je da neki planovi koji su vam u prošlosti propali, ponovo naidju na mogućnost pokretanja.
Ljubav : Osećate se neobično lepo, jako i zavodljivo. Ovaj period Ribe zaista čudno deluje na vas! Kao da vam izvlači neke stare emocije koje vas teraju na put u prošlost! Ove nedelje ćete dosta pričati o emocijama i ljubavi, te moguće je da ćete i privući takodje osobu željnu topline i iskrenosti. Moguće je i zanimljivo poznanstvo sa osobom iz komšiluka. Zauzeti Jarci će neobično nežni i pažljivi biti prema partneru.

VODOLIJA
Posao : Većina pripadnika ovog znaka mučiće dileme oko finansija i finansijskih ulaganja. Svesni ste da ide proleće u susret, i voleli bi da skrojite neki koristan plan za dalju bolju perspektivu. Poboljšanja finansija biće, a svoje planove za sad lepo sve beležite. Naročito vam kraj nedelje nije povoljan za neke radikalne promene.
Ljubav : Trebalo bi da ste pod jakim emocijama, ali možda upravo zbog njih bi sebe ,,zatrpali'' raznim poslovnim planiranjem i pobegli od svega. Nema potrebe da vas muče dileme i strahovi, dobra vam je nedelja kako za flert, tako i za ulazak u ljubavnu vezu! Ne propustite šansu koja će da vam se ponudi!

RIBE
Posao : Vi ste još uvek u ,,svom '' periodu i prati vas dobra energija. Zadovoljni ste stvarima kakve jesu, mada za trenutke možete osetiti veliki umor. Većina Riba će ovaj period iskoristiti najbolje što mogu za poslovni napredak, ali i za račišćavanje poslovnih računa. Pošto je još uvek Venera, planeta harmonije i ljubavi u vašem znaku - iskoristite ovo vreme ukoliko trebate da za nešto pregovarate, jer pokazaćete se u najboljem svetlu!
Ljubav : Za sada ste još uvek zadivljeni sobom i većinu vremena provodite sanjareći. Samopouzdanje vam je dobro, te plenite pažnju svih ostalih znakova Zodijaka! Možda mnogi  nisu ni znali koliko čarolije nosite u sebi! - Vreme je da im pokažete svoju pravu vrednost i zavedete baš onu osobu o kojoj sanjarite! Zauzete Ribe će uživati u nežnosti, pažnji i naklonosti partnera.

Foto : https://www.pinterest.com/qiuxinxin/girl/

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala