Nedeljni horoskop od 19 - 25.03.2018.

OVAN

Planeta ljubavi još uvek je u vašem znaku i konačno se oslobadja lošeg aspekta sa Saturnom. Posle naporne nedelje, ide vam nešto laganija u susret u kojoj ćete se znatno bolje osećati. Sredina nedelje daće vam mogućnost da ukoliko je bilo nekih zajedljivih i ružnih reči, da bar pokušate da ih ispravite. Na poslu su mogući problemi sa pretpostavljenima,šefovima, kolektivom, no ipak, na polju vaših planova teško ćete biti zaustavljivi. Budite oprezni da svojom samovoljom sami sebi ne napravite neki problem. 
Na planu ljubavi odisaćete posebnom privlačnošću i magnetizmom, pa je pravo vreme da poradite na svom sentimentalnom životu. Moguće je da ćete provociranjem suprotne strane pokušati da dodjete do nekih odgovora. Ipak, ukoliko u celu priču ne ubacite i malo humora i mere, može se dogoditi suprotan efekat od očekivanog. Nisu svi poput vas da umeju da se bore i prkose gravitaciji, te ukoliko želite da vaš ljubavni život dobije dobar sjaj, obratite pažnju na reči koje upućujete osobi do koje vam je stalo.


BIK 


Nije vam lako da vladarka vašeg znaka bude u vatrenom Ovnu, pa još u polju podsvesti! Emotivne dileme vam se provlače kroz posao, pa se čuvajte grešaka i pogrešnih poteza zbog loše koncentracije. Možda će vas savest malo peći zbog nekih odluka ili poteza koje ste učinili a nisu doneli rezultate kojima ste se nadali. Ova nedelja vama daje priliku da o svemu dobro razmislite, još jednom. U vama strasti su jake, bujate od ljubavnog žara ali čuvajte se teških reči  sa kojima bi mogli povrediti. Potreba da iznesete sve što vas tišti biće jaka, ali sa tim i mogućnost razočarenja i pogrešnog razumevanja od suprotne strane. Prvo sa sobom se dogovorite šta od sentimentalnog života želite i očekujete, pa onda nastupajte.

BLIZANCI 


 Tokom ove nedelje za većinu Blizanaca biće najvažnije da sačuvate svoje zdravlje. Vladar vašeg znaka krenuće prividno unazad pa se može dogoditi ponavljanje neke virusne epizode. Što se poslovne strane tiče podvučite paralelu izmedju realnih želja i mogućnosti. Ukoliko vam je posao vezan za putovanje, moguće su razne neprilike - pa vodite računa o svojim dokumentima, a vozači proverite kočnice, menjač, uredite vaše vozilo za svaki slučaj i poštujte propise.  22. i 23. naročito budite oprezni. Ljubavna strana vam ove nedelje može biti veoma zabavna. Preko prijatelja ili kolega moguće je novo poznanstvo. 

RAK 


Većini Rakova ova radna nedelja biće vrlo dinamična i naporna. Trudićete se da opravdate poverenje kojim saradnici gledaju u vas, ali neće vam biti lako da postignete sve željeno. Imaćete i volje i elana, ali možda su svi prosto prezahtevni prema vama! Pokušajte na lep način da iskažete ono što vam remeti mir. Moguća su razna odlaganja ma koliko se žurilo da se neka norma postigne. Budite prijatelj sebi, pa odvojite i malo vremena za sebe. Na planu ljubavi strasti bez kočnica! Izmoriće vas dobro ovaj period ali i za mnogo toga ćete uspeti da se izborite! Pokušajte samo malo da smekšate svoj glas i da pozitivno razmišljate. Više humora unesite u svoj život a za strasti ne brinite, naći će one svoj put!

LAV 


Većina Lavova je rešila da ruši sve prepreke, pa kud pukne nek pukne! Ove nedelje imaćete poteškoće u saradnji sa drugima. Nerviraće vas lažni moral i previše filozofije! Problemi mogu vas snaći ukoliko morate da otputujete ili da imate pregovore sa strancima. Dobro će vam ići od ruke vojna strategija, u stvari, smatraćete da ste u tome neprikosnoveni! Pokušajte da ne prenaglite u svojim zapovestima - rodjeni jeste za lidera, ali biti kralj je i ogromna odgovornost za zdravlje svih podredjenih. Na ljubavnom planu pucate od strasti i nemate baš mnogo strpljena da sačekate na odgovor suprotne strane! Moguće je flertovanje sa više osoba ili rasprave sa onom jednom.


DEVICA 


Dugo očekivani problemi na ljubavnom planu. Nije loše ponekad da se i ,,pukne,, od strasti! Nije sve na vama da rešavate, niti ćete biti u mogućnosti to ove nedelje da činite. Možete samo još više zabune napraviti. Tako da, većina pripadnika ovog zemljanog znaka će možda po prvi put početi da gleda malo i oko sebe, i obraćati pažnju na svoju tačku privlačnosti. Na poslovnom planu ide uspeh, naročito ako je posao vezan za kraće putovanje ili saradnju sa rodjacima ili komšijama. Ali ova nedelja vas će više uputiti na sentimentalno erotski život.Poželjno je da dobro poradite na njemu. Vodite ljubav, a ne rat!


Foto https://introvertspring.com/infjs-love-rain-much/

VAGA 


Vage, osećate li energiju koja vas pokreće? Pokušajte da ne budete previše svojeglavi i iskoristite ove energične dane da radite na svemu onome što do sad niste stigli! Ne bi bilo loše malo i neku vežbaonicu da posetite , kako bi još zadovoljniji bili sobom. Ove nedelje ne bi trebalo da imate finansijskih, ni poslovnih problema, ali problemi mogu nastati na planu partnerskih odnosa. Nećete trpeti kritike a još manje od onih koji se ama ni malo ne zalažu da učestvuju u kućnim i porodičnim aktivnostima. Možda je vreme da malo podignete glas i postavite svakog na svoje mesto! Možda će ,,svi,, biti u šoku što odjednom postajete odlučni, ali dobro je to za vas - da vas ozbiljnije shvate! Na ljubavnom planu,, nećete mnogo oklevati da kažete sve što mislite i što vam je na srcu.

ŠKORPIJA 


Radna i energična nedelja ide vama. Ipak, osećaćete koliko dominirate scenom! Teško da će zaista neko moći da vam bilo šta prigovori, naročito što ćete većinu vremena biti neuhvatljivi. Nećete imati vremena  za slatka ćaskanja, jer moguće je uvećanje posla ili ispravljanje nekih greškica. Možda ćete doradjivati nešto da bude još bolje. Kao da ćete se takmičiti sami sa sobom koliko možete. A moći ćete mnogo! Na ljubavnom planu prijaće vam kako ključa voda i kako se napreduje na planu izazivanja emocija. Možda će vam neko ili nešto nedostajati, ali nećete imati baš mnogo vremena da se zabavite sa time. Ostaće vam neko vreme neka čežnja u srcu. Možda vam ona bude i veliki pokretač na poboljšanju svog života uopšte. 


STRELAC


Ove nedelje ste u punoj snazi i jakoj energiji  da odradite ma kakav posao! Bićete kreativni i spremni u svakom momentu za akciju! Naročito na polju komunikacije - pa ko tu može biti brži od vas?? Možda u toku ove nedelje pronadjete nešto što ste izgubili, a možda i otkrijete neko novo uzbudjenje. Na planu ljubavi očekujte promene. Promena ne mora biti loša, naprotiv, može u vama pokrenuti pravog osvajača i preduzetnika! Imate vi u sebi mnogo više zanosa nego što pokazujete, a u toku ove nedelje će prosto izbijati strast iz vas! 
JARAC 


U toku ove nedelje bićete spremni na svaku akciju! Šta god bude trebalo da se odradi i završi, eto vas sa vašom energijom! Moguće je da ćete biti malo zapovednički nastrojeni i da nećete dozvoljavati da vam se bilo šta kaže, ali bićete od velikog podsticaja za druge ističući svoje znanje, snagu i veštine. Na ljubavnom planu možda ćete dozu prkosa pokazivati, možda biti malo više nedostupni ili se praviti ,,ohladjeni,,. Imate svoju ljubavnu strategiju i zabavljaće vas trud druge strane oko zavodjenja vas. Bićete spremni i na blage prepirke radi obnavljanja strasti. Ako negde bude ukočilo, samo pregledajte svoje korake i pokušajte na vreme da ih ispravite. 


VODOLIJA 


Na poslovnom planu bi trebalo biti uspeha i kretanja napred. Možda sa sitnim propustima ili nekim propuštenim pozivom, pa je važno da proveravate svoj telefon i dostupnost. Ali bićete u prilici sve da korigujete i nadoknadite, ukoliko baš propustite. Nije vam dobro vreme za sklapanje dugoročnih poslova, već za sve ono što se može odigrati sad i imati trenutnu ispativost. . Moguće je angažovanje na nekoliko poslovnih planova, budite u toku. Na ljubavnom planu velike emotivne oscilacije. Sa jedne strane prijaće vam nečije udvaranje i pažnja, dok sa druge delovaće vam da sve nije to to. Moguće je poznanstvo sa nekim iz okoline, ili udvaranje od mladje osobe. Nešto neće baš izgledati po vašoj meri ali biće podsticajno!

RIBE 


Kao da osećate da vreme obilja vam dolazi, pa  da vam se nemir uvlači pod kožu dal ćete moći sa svime da se nosite?! Imajte još malo strpljenja a uz njega dobro uredite svoj planer. Prekontrolišite sve dugove i potražnje i uradite jednu lepu pripremu za poslovni napredak. Nešto će biti potrebno da malo promenite u poslu koji radite, ali i dobro će vam doći neka bar mala promena kako bi se oslobodili nervoze. Na ljubavnom planu nečega vam je previše, nečeg drugog premalo. Teško da ćete ove nedelje uspeti neki balans da postignete. Ipak, nema predavanja. Možda samo mali predah pred buru! Potreba za ljubavlju će vas pokrenuti da rešite neka svoja ljubavna pitanja.
No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala