Nedeljni horoskop 25.06.- 30.06.2018.

Ovan : Moguće je da vas je ''ukočilo'' na planu ljubavi, pošto sve ostalo ide po nekom planu. Ipak, i tu će vam se nebo razvedriti i do nekih odgovora ćete doći do kraja nedelje. Na poslovnom planu moguća je želja za nekom promenom, možda kroz neku  zanimljivu saradnju ili povezanost sa inostranstvom. Moguće je da ćete i samo maštariti kako bi bilo zaposliti se negde daleko, u nekoj stranoj zemlji. Neke vesti vas mogu iznenaditi, baš povodom stvari o kojima ste do sad samo maštali. Pažljivo raspolažite svojom energijom, i pokušajte na ljubavnom planu da napravite neki balans ili rešite neki konflikt. 30.juna budite oprezni u saobraćaju i čuvajte se konflikta sa kolegama ili saradnicima. 
Bik : Moguće je da ste okupirani razmišljanjima o ljubavi i ka čemu vas neka priča vodi. Kao da ste posustali i u nešto prestali da verujete. Ipak, situacija se menja ali i vaše interesovanje. U toku ove nedelje, energiju možete oporaviti u svom domu, u miru i harmoniji. Takodje bi bilo dobro da razmislite i o nekom privatnom biznisu, jer idu vam dani u kojima će i nemoguće postati moguće! Važno je da sačuvate svoje zdravlje i oporavite svoje srce kako bi na vreme mogli da ponudite najbolje od sebe i postigli fantastičan rezultat!
Blizanci : Hiljadu ideja, a nijedna konkretna! Vreme vam je da se odlučite na koju ćete stranu. Sigurno da nije lako, al tek teško je drugima sa vama u ovom periodu! Naročito što ste neobično emotivni, pa lako planete i za sitnicu! Ipak, situacija se menja i vama se vraća vaš urodjeni detinji osmeh! Sa novim optimizmom, vama je sve moguće. Pogotovu kad na planu ljubavi kreću nova dešavanja! Spremni budite za nove izazove, moguće i sa nekom osobom iz prošlosti! Dobra je nedelja za razmatranje o nekom novom poslu a i neki novac vam pristiže za bolje raspoloženje! No, ništa se neće dešavati dok svoj šarm ne dovedete do zavidnog nivoa!


Rak : Vama će definitivno biti jul daleko bolji mesec, ali do tad, ova nedelja ima šta da vam ponudi! Na poslovnom planu naročito se situacija poboljšava, i mogućnost je veća za bolju zaradu. Bolje ćete se i zdravstveno osećati. Neka nova snaga vam ide u susret, te dobijate volju da više date od sebe. Vi najbolje znate šta znači ulaganje sebe u nešto, a ovaj put videćete i konkretnu isplativost. Na ljubavnom planu svetlo je krenulo da se nazire. Možda ste u prethodnom periodu malo izgubili nadu ili poverenje u bolju budućnost, ali videćete kroz vreme da je sve u suštini dobro. Pokušajte svoje srce da oslobodite od pritiska i klonite se nesuglasica. Pokušajte da što više konkretizujete svoje želje i budite jasniji i otvoreniji povodom onoga što želite i što ne želite. Moguće je da ste suprotnoj strani slali pogrešne signale zbog ishitrenih reakcija. Ispravite šta možete.

 Lav : Vi blistate, ali kao da drugi ne reaguju baš kako očekujete. Zbunjuju vas neke situacije kojima nikako da dodjete do odgovora. Poslovno bi trebalo sve samo da se množi. Možda u jednom momentu se osetite kako vas svašta zatrpava. Ali, vi znate svoju snagu i da ne postoji ništa što bi moglo toliko da vas poremeti da vi ne možete da ponovo sve organizujete i sredite! Priznanje za razne vaše zasluge, tokom ove nedelje vam mogu izostati, ali već sledeći mesec ide vaših 5 minuta! Na ljubavnom planu zavodite iako nešto ni ne verujete da je moguće da se postigne veći rezultat nego što jeste. Malo ste u padu sa energijom, te povedite računa o svom zdravlju. Pokušajte više da se okružujete pozitivnim i dobronamernim ljudima. Nedostaje vam toplina u ljudima. Bar na kratko menjajte okruženje i videćete kako ćete se osećati bolje!

https://www.thelisttv.com/topic/zodiac/

Devica : Ukoliko ste u privatnom biznisu, trebalo bi da vam bude ova nedelja veoma dobra. Ide vam novac u susret a i neka sreća neočekivana. Menjate polako svoj fokus i posle male pauze, vraćate se na dobar ritam. Prijaće vam kućna druženja, a i posete prijateljima. Neke stvari se vraćaju u normalu čak neočekivano dobro. Bićete raspoloženi za ćaskanja i razne saradnje. Na ljubavnom planu, neki konflikti bi trebali da smanje tenziju. Isto tako i sa kolegama ili saradnicima. Kako se vi vraćate u neku svoju normalu, bez nekih preteranih emocija i osetljivosti, tako i svom životu dajete neki novi smisao i svetlost. Idu dani kada će vas mnogi pozvati za susrete. Moguć je i neki neobični ljubavni susret koji će probuditi maštu. Ukoliko ste slobodni, vreme je da potražite ono što odavno priželjkujete. Na planu putovanja može biti nekih problema. Pokušajte da budete mirni i mirno će se sve rešiti. 

Vaga : Kao da su vam sve misli i želje odlutale negde daleko! Stalno ste u maštarijama i stalno bi da negde putujete! Pazite da se ne zaboravite previše, kako se ne bi potom naljutili na sebe zbog svojih nekih propusta. Koliko god da ulažete u sebe, ove nedelje nećete biti baš zadovoljni, pa ćete uložiti dodatne naporne. Naravno, na kraju će sve itekako biti isplativo! Na planu ljubavi tražite više nego što dobijate. Fali vam nečija pažnja, pa zbog nje vam se čini da šta god da radite, ništa nije dovoljno dobro. Pokušajte da pronadjete šta vam to remeti mir, te ako je potrebno, uložite nešto kako bi otkrili. Nešto za šta ste se borili, naišlo je na prepreke. Moguće je i da je dobro ukočilo, no to ne znači da trebate prestati da se zalažete u ono što verujete. Sve je moguće pod ovim nebom. Sve!

Škorpija : Opasno ste skrenuli pažnju na sebe, pa sad dolazi vreme da uživate u plodovima svojih zalaganja! Bićete inspirisani svime što vas okružuje, te sa svojom dobrom energijom plenićete i dalje svet oko sebe. Ide vam u susret poboljšanje finansija, ali i neke nove akcije. Jedino vas može ,,ukočiti'' neko odlaganje nekog uživanja, te pokušajte da ne pravite preveliku dramu i tenziju. I ako se nešto za kratko odloži, pa možda je i bolje tako! Taman usput možete zaraditi još novaca i ne propustiti neku dobru priliku za svoju ekspanziju. U domu gubite energiju, te je dobro da se što više krećete i angažujete na raznim stranama. Na ljubavnom planu ste posebno zaneseni da čak izgleda da ste počeli nežnost i brigu da pokazujete. Moguće je poznanstvo preko poslovnih aktivnosti.Strelac : Vi ste rodjeni optimista,a ove nedelje naročito ćete istaći svoje kvalitete! Iako je kraj meseca, vas će dobra energija toliko nositi, da nećete moći da mirujete ni 2 minuta! Većina pripadnika ovog vatrenog znaka će tokom ove nedelje da se nadje na svakakvom putu. Neko će da bira odmor, neko drugi - novi list u životu! I svako će ubrati najbolje i biti zadovoljan. Koga dobra energija vodi, i vrata ljubavi mu se sama otvaraju! Moguće je da ste se na tom planu malko izgubili, prestali da verujete i da se nadate da će biti poboljšanja, ali tokom ove nedelje sve te misli i neće biti od neke velike važnosti. Vi ste krenuli da se zabavljate, te uz dobru zabavu i društvo, eto i nove ljubavi! Putovanje je za vas veliki ključ za svakakva tajna vrata. Putujući, vi upijate nova saznanja i stičete nove poznanike. A medju njima, neko vas čeka da ga setite i pozovete. Lepo je biti svuda prisutan, ali još lepše biti na mestu gde srce se odmara. 

Jarac : Ne popušta vas humor, možda malo ,,crni'', možda naspram celog života! Ali to je ključ vašeg šarma i zanimljive privlačnosti! Delovaće kao da ste neko stari, poznati, a vi blistaćete sasvim novim sjajem! Shvatili ste vi odavno kako sa svojim vremenom, iako ga u zadnje vreme najviše misaono provodite. Ipak, ova nedelja vam je otvorena za ljubav i zavodjenje. Možda ne očekujete, možda vam je svejedno - ali nešto se krupno dešava i to nije ni malo filozofsko! 28 i 29. goreće energija u vama, i neki magnetizam do sad uspavan. Privlačićete i više nego što možda želite; no, reflektovaće se vaša energija i na plan posla, pa će svima biti jasno - da ste se vi povratili iz sveta misli i nekih briga. Ništa vam ove nedelje neće biti nerešivo, pa je mudro iskoristite. Na ljubav ne čekajte, učinite prvi korak! 

Vodolija : Ako će neko biti raspoložen za ćaskanje i druženja - to ste vi! Toliko energije u sebi imate, da bi mogli da optrčite svet! Čuvajte se samo brzopletosti, i polako se oslobadjajte elektriciteta. U zadnjem momentu, neka saradnja se može dogoditi. Bitno je samo da izdržite do kraja i ne pravite nagle promene. Na ljubavnom planu moguće je više poznanstava, pa se može desiti da ne možete da se odlučite. Kako to da u istom momentu se pojavi više osoba, i to baš onakvih kakve ste do sad priželjkivali?? Na teškom ste ispitu. No, verujem da će te se odlučiti nešto kasnije uz još malo druženja, pogotovu preko dopisivanja ili  zajedničkog putovanja. Dobra vam je nedelja za neki novitet, možda učlanjenje u neku novu grupu. Malo da osvežite svoje srce a i dobro se zabavite. 

https://www.pinterest.com/afantesia/aquasixio-art/Ribe : Da su svi kao vi, lako bi ovom svetu bilo! Mašta i dobra inspiracija vas ne popušta! Poslovne ideje kreću u dobitak! Idu vam finansije na ruku a i vi se sve bolje osećate. Ljubav vas samo malo brine, ali i tu kao da su vam već otvoreni horizonti. Shvatili ste nešto važno i rešeni ste tom planu da idete u susret. Ove nedelje pokušajte da ne preuveličavate stvari, već uživajte u postojećim. Ljubavna strana neće stajati u mestu, ali je potrebno da joj malo odškrinete vrata. Moguće je da vam je već odavno neko ostavio ponudu, te je vreme da odgovorite na nju. Klonite se filozofije, nećete se tu baš isticati. Možete delovati kao neko totalno nepraktičan i bez realnih ciljeva. Nešto od svoji misli i osećanja zadržite i za sebe. Kraj nedelje vam takodje nije za brigu, već za druženje. Ne štedite svoje vreme za dobre ljude, ali ni za ljubav!

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala

Note: only a member of this blog may post a comment.