Šta nam donosi retrogradni Mars??

Od 26.06. - 27.08.2018 Mars se prividno kreće unazad! Nama će izgledati kao da se stvarno kreće ovaj ratnik retro! Onaj koji bi krenuo napred, učiniće korak nazad - da bi u jednom momentu zastao sasvim zbunjen : Gde i kako dalje?? 
Za ovog ratnika ( Marsa) nije uobičajeno da se kreće unazad. To se odigra na dve godine. I sad se taj ciklus pokreće, na koji nije navikao, te će biti problema da se snadje. Zato tokom ovog perioda nije dobro započinjati nešto novo od velike važnosti! 
Mars simbolički vam može predstavljati momka, sina, brata, neku mašinu ( s obzirom da je u Vodoliji) u koju u ovom periodu veliki novac uložite, a ona krene da se kvari i kvari...Nije dobro, nije. Ali je trebalo na mnogo što šta  ranije misliti. 
Mars postoji i u nama devojkama i ženama. On je naš pokretač i snaga. Te sa njim u retro hodu, delovaće kao da nam ta ista snaga nekako izostaje; kao da nikako ne idemo napred, već ponavljamo korake....i popravljamo i popravljamo, a kvarovima ( mašini ili bilo kakvom odnosu) nikad kraj.
A potrajaće ovaj njegov hod još nešto duže. Do oktobra će se činiti da se ništa novo ne postiže. Ali dali treba stati ? Naravno da ne, jer nije on jedini putokaz na našem nebu. No, treba biti mudar, raditi staloženo. Tražiti pomoć kada se uvidi da je negde ,,zapelo''.
Na ljubavnom planu naročito može da pomrsi i protrese ljubavna gnezda. Sa jedne strane pojaviće se velika želja za slobodom i svojim ljubljenim aktivnostima, dok sa druge, ako se ne pazi - može se mnogo izgubiti. Kao recimo, voljena osoba. 
Sa ovakvim kretanjem Marsa, nestrpljivost može biti toliko velika da se u hodu naprave takve greške - kojima na kraju od muke se možeš samo nasmejati. 
Kao kad čekić (mars) izleti iz ruke i polupa divnu ukrasnu činiju koja je uspomena od mame....
Tako i čovek prirodnom upornošću Marsa krene u akciju, kad ono, od nestrpljenja dobije osip na koži. I gde ćeš u ljubavni zagrljaj?? Da si umeo natenane da se pribereš i smiriš, ne bi nikakve tragedije bilo!
Muški će više osetiti uticaj ovog Marsa, od nas žena. Poput kočenja o pod dok voljena ženica vozi. Gde je poverenje?? Gde je prepuštanje ,,Volim te, pa makar zajedno poginuli??!''...Ajjj, ne! Može ga uhvatiti takva nervoza, kao da je upravo seo u koprive!
Drage moje, nanosite na usne najbolji ruž, ali tokom vožnje ne ,,kopajte'' po tašnama u potrazi za nečim...koje je nekad postojalo ili ste mislile da je još uvek tamo..Nije tamo odavno, ispalo je još ko zna kad kraj kompa., ili sedišta aviona, možda čak i dok ste ćaskali sa recepcionarom u hotelu!
Zaboravite.
Idemo dalje. 
Život ide dalje. 
Muški prijatelji će se vratiti. Neki stari momci će ponovo postati aktuelni. Mužu se može obnoviti erotska snaga. Sin se može vratiti kući.
Tako da, ne mora biti sve crno. Ima nečega i u pozitivnom sagledavanju negativnih aspekata - da se nije desio rastanak, ne bi ni znali koliko se volite...ne bi ni imali prilike da se  pomirite i ponovo sastanete! 
No, neće sve ići glatko. Turbulencije smatrajte da su obavezne...ali dok more ne podigne talase, ni ne vidimo kakva se bura sprema....

S ljubavlju, 
Milena Tijanić
Vaš astrolog konsultant

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala

Note: only a member of this blog may post a comment.