Dnevni horoskop za 22.08.2018.Stigao nam je poslednji dan Sunca u Lavu, perioda vatrenog Lava i od sutra ulazimo Suncem po našem Zodijaku, u znak Device! Tome se najviše raduju zemljani znaci Bik, Jarac i Devica, jer će im duvati najjači vetar u ledja! Promena energije će svakako biti osetna za sve. Fokus će se promeniti. Tamo gde je šef Lav zapovedao i organizovao, sada će vredna Devica kao najbolji operativac stupiti u akciju i realizovati planove!
Kako se sezona menja, tako se i u našem Zodijaku menjaju prioriteti, a danas plus jer je Mesec u konjunkciji sa Plutonom u Jarcu.
-Ovnovi će primati s vremena na vreme, baš dobre energetske udarce, sa kojima će imati volje da reše neke poslovne stvari. Pokušajte da rešite nesuglasice sa kolegama. U ljubavi vam fali poverenje.

-Bikovi danas mogu otkriti neke zapanjujuće stvari! Noviteti će vas ohrabriti da naučite i nešto novo. Ljubavno malo ohladite ljutnju, a uključite strasti!
-Blizanci će danas osećati žestoke emocije i predosećaje, te bi dobro bilo da ih ne ignorišete! Vaše celo biće danas u nečemu vidi perspektivu, te samo pratite unutrašnji glas. Jedino tako ćete krenuti napred.
-Rakovi se Mesec nalazi danas u polju partnerskih odnosa. Biće jake tenzije, ali i pokretanja neke ljubavne priče! Rešeni ste da svojim emocijama ostvarite svrhu!
-Lavovi, danas je poslednji dan Sunca u vašem znaku - te provedite dan najbolje što umete! Možda će vas malo brinuti neki zdravstveni problem, no to nije razlog da vam se pokvari raspoloženje! Ljubavno neke komplikacije.
-Device, radujte se! Stiže Vaše vreme! Danas uradite neku lepu pripremu za Novi početak, u ma čemu. Na ljubavnom planu, uporno želite nekoga da vidite. Biće prilike.
-Vagama će danas najviše prijati kućna atmosfera. Danas vam ništa ne može zameniti toplinu i brigu porodice. Pozovite osobe koje vam nedostaju. Čežnja u vama se uvećava.
-Škorpijama se danas Mesec nalazi u polju komunikacije, te će te ostavljati dubok utisak na ljude. Moguća je nervoza oko nekog putovanja i pripreme. Ljubavno plenite seksipilom!
-Strelci, danas ste pravi maheri za lovu! Osećate kako će vas udariti neka dobra finansijska sreća! Učinite nešto korak napred na svom poslovnom planu. Ljubav vam može stići preko prijatelja.
-Jarci, danas ste prava energetska bomba! U momentima nećete znati šta da učinite sa silnim emocijama! Usmerite ih na ono vama najvažnije! Ljubavno vam je vreme za promenu ''klime''.
-Vodolije, danas ćete biti malo usporene, te ma koliko vas nerviralo što samo morate nešto da čekate-nije ni loše po vas, dobićete na vremenu da se sredite. Važno je da svoja osećaja malo umirite i fokusirate na prioritete.
-Ribe, većina pripadnika ovog vodenog znaka danas može upoznati neke važne ljude putem interneta. Neki kontakt polako dobija na ozbiljnosti. Moguće je da će vas ozbiljno zainteresovati!
Milena Tijanić, astrokonsultant

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala

Note: only a member of this blog may post a comment.