Mesečni horoskop za oktobar 2018.god.

OVAN

Na samom početku meseca još uvek će vas pratiti turbulencija iz prethodnog, ali ćete nastaviti borbu za odredjeni bolji položaj na poslu. Moguća je zategnuta situacija izmedju vas i nekog iz radnog okruženja. I to može ići dotle, da će vam ponestati takta. U jednom momentu će i Merkur, planeta komunikacije, napraviti teži aspekt ka vašem polju posla, pa ćete biti spremni i verbalno da se obračunate. Diplomatija bi vam mnogo više koristi donela a i bolje odnose sa kolegama.Od 6.oktobra sama tenzija bi već trebala da vam bude blaža i vama  situacija  da krene na bolje. Ovaj mesec bi dobro bilo da iskoristite za poboljšanje vašeg imidža u javnosti ali i za pravljenje boljeg poslovno finansijskog plana. Čuvajte se ishitrenih prekoračenja računa, i što je moguće manje, pravite dugovanja. Naročito na kraju meseca. Tokom ovog meseca pokušajte da napravite neki dugoročan plan i težite stabilizaciji finansija.
Na planu ljubavi, vladarka vašeg polja partnerstava je u kvadratu sa vladarem vašeg znaka. Možda ste previše slobode dali sebi, pa vam sad kreće ''zategnuta'' situacija. Bilo bi dobro da malo više obratite pažnju na potrebe suprotne strane i što je više moguće da razgovarate o vašem odnosu. Mnogo više stvari mogu da se reše kroz razumevanje i dogovor. Svako prećutkivanje kasnije će vas skuplje koštati, ali sve se može rešiti na lep način i za dobrobit oboje.
Slobodnim Ovnovima ide turbulencija kroz nerešene odnose iz prošlosti. Koliko god se  sklanjali, ta osoba iz prošlosti će vas pronaći. Može vam dosta problema taj odnos doneti, te dobro razmislite da li se isplati obnavljati nešto što ste već preboleli? Nekad je bolje zadržati lepa sećanja, nego se nanovo potsećati na bol i ranu. Šta god da se odlučite, situacija teško da može biti mnog drugačija, nego što je bila. Ali to je do vas i vaše odluke. U zadnjoj nedelji oktobra vam se ljubavna situacija ponovo menja; poželećete stabilnost i mir u vašem ljubavnom životu.

BIK

Čini se da dajete sebe na poslovnom planu maksimalno, i umorni ste više od promena i nikako stabilizacije. Ipak se čuvajte da unutrašnjim nemirima ne izazivate previše na poslovnom planu, jer samo bi vama išlo na štetu. Ma koliko se trudili da odnose na poslu harmonizujete i da dodjete do neke pravde, uvek će neko se nekako namestiti pre vas da ubere nagrade. Ipak, ne očajavajte. Vaši kvaliteti biće vidljivi tokom celog meseca, a i zbog njih ste i uvek u prvom planu kad treba nešto konkretno da se uradi. Uvek postoji vreme setve i žetve, svakome, tako da, sada ćete još malo istrpeti napor vi, sutra dan će već vas neko zameniti, dok ćete vi imati vremena da posao raspodelite onako kako vama odgovara. Vladarka vašeg znaka od 5.oktobra kreće retrogradno, te vam nije dobro vreme da nešto novo započinjete a ni nove ugovore da potpisujete. Držite se utabane staze i ako imate neki još dodatni svoj privatni posao, gledajte da ga unapredjujete. Uspeh možete doživeti nenadano baš preko svog privatnog posla, koji ste možda za sad zanemarili. Situacija će vam se okrenuti i osetićete pravi trenutak za ''vaše vreme''. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ne bi bio loše da obnovite nešto što ste nekad radili i pokušate da nastavite. Jer ako nešto novo tražite, može biti zategnuta situacija odn.ne baš povoljna. No, ipak, sa verom u sebe i svoje kvalitete sve na ovom svetu je moguće.

Na ljubavnom planu ste više u prošlosti nego u sadašnjosti, mada će vam nova osoba ušetati u život. Problematika iz prethodnog meseca se može kompromisno i sa razgovorom korak po korak rešavati. Uvek su dve strane krive, o svemu dobro razmislite. Ipak, vaš šarm i želja za ljubavlju neće jenjavati. Možda u nekom momentu vam se može učiniti da ne znate više kakvu osobu bi u svom životu želeli, ali do kraja meseca kad vam se prošlost bude pokazala na delu, pa potom ponuda u sadašnjosti, vaše srce će napraviti najbolji izbor. Važno je da se ne zaustavljate i da ne doživljavate trenutnu situaciju kao poraz. Takodje za vas je bitno da progovorite o svojim osećanjima i dobro pogledate u svoj život. Mnogo malim koracima možete uraditi tokom ovog meseca, ali se klonite nametanja svog razmišljanja, već oslušnite govor druge strane. Prepirke vam nisu potrebe, te klonite se svadja. Isbalansirajte sebe i budite jasni šta tačno želite i šta možete da prihvatite a šta ne. BLIZANCI


Do 10.oktobra, vladar vašeg znaka nalazi se u diplomatskoj Vagi, pa nekako i uspevate da sa nekim se sporazumete šta tačno želite. Iako možete delovati neodlučnije nego inače. Možda ćete imati malo problem sa realizacijom svojih poslovnih planova, jer koliko god pregovarali i brzo uredjivali posao, negde će kočiti. Mala stagnacija vam može remetiti planove i činiti vas ljutim jer ćete stalno nešto ponovo da završavate, al od 10.stanje će se naglo promeniti. Budite spremni na iznenadne poslovne promene koje vam mogu uliti nesigurnost i u stare saveze. Biće potrebno da se ozbiljno potrudite da vas na poslu ozbiljnije shvate, ali i to vam je šansa da se pokažete u pravom svetlu i da se nimalo ne šalite kad se o poslu radi. U drugoj polovini oktobra bićete intuitivniji i pronicljiviji nego inače. Uvek ćete imati po nekog keca u rukavu, i rešenje za neki problem. Brzo i oštroumno ćete reagovati. Iznenadićete mnoge svojom dubinom misli, a i sami sebe. Zainteresovaćete se za neke dublje sfere poslovanja a i mogućnost boljeg zaradjivanja. Primećivaćete više trgovinski napredak,samu berzu i kako se mogu bolje usluge naplaćivati. Za uslužne delatnosti vam kreće turbulentniji period, ali ćete mnogo novog i naučiti, što ćete kasnije biti u prilici da iskoristite za lično poboljšanje finansija.

Na ljubavnom planu, sa nekim stvarima ne bi trebalo da se šalite kako ne bi upali u sopstvenu zamku. Mučiće vas ljubavna pitanja i dileme, a moguće i na sami sebe da budete ljuti zbog nekih odluka koje ste u prošlosti doneli. Ako niste uspeli do sad da se pomirite sa prošlošću, tokom ovog meseca vam se situacija može ponoviti, a možete se i vrlo lako naći u zagrljaju sa osobom zbog koje noćima mira niste imali. U drugoj polovini meseca strasti će vam se umiriti kao i dvoumljenja, te će vam se situacija dosta na planu ljubavi promeniti. Sredinom oktobra se može dogoditi da se nadjete u raskoraku izmedju juče i sutra, i da ne znate šta da radite. A strasti biće jake, i privlačnost izmedju vas osnažuje. Budite jasni šta taćno želite i vašim maštarijama će se otvoriti vrata.

https://louisakelley.com/love-and-spring-paranormalness/

RAK 


Većini Rakova ovaj mesec će biti plodonosan, jer moguć je neki dugoročni ugovor ili posao za koji ste se duže vremena borili. Čuvajte se samo ishitrenih odluka, naročito ukoliko ste planirali da u nešto ulažete novac. Kako ne bi ulazili u sukobe sa investitorima, ili partnerima dobru procenu finansijskog plana učinite i obavezno pročitajte ona sitna slova na dnu ma kakvog ugovora sigurnosti radi. Mogući su strahovi od prevare ili neka nesigurnost povodom nekih novih poslovnih odluka. Moguće je i nerazumevanje oko odredjenih dobitaka koji bi trebalo da se dele, ili posla koji će  da uključuje više strana. Koristite se diplomatijom, jer ako budete previše izazovno nastupali, mogući su gubici ili prekidi poslovnih saradnji. U nekim momentima ćete i sami želeti da napustite sve i probate nešto novo, no nije vam ovaj mesec naročito povoljan za ostavljanje posla na kom ste dugo. Tek kraj meseca ide vam poboljšanje. Pokušajte da ne pravite dugove nigde, kako bi na kraju meseca mogli sebi da priuštite nešto o čemu dugo već razmišljate. Mogući su veći troškovi na neke neplanirane stvari, ali će se oni odbijati od dobitaka i poboljšanja, tako da ne bi trebali da budete na nekim gubicima. Kao što na početku rekoh, u toku ovog meseca razmatrajte o nekom dugoročnom rešenju koje bi vam donelu dobru finansijsku stabilnost. Biće prilike, pametno je iskoristite!

Na planu ljubavi, neko ko vas je nekad razočarao, ponovo vam može se učiniti šarmantnim. Nekoliko osoba tokom ovog meseca vam mogu ući na ljubavna vrata, ali jedna će uspeti da vas privuče i ubedi da nosi u sebi sve ono o čemu potajno maštate. Možda na početku meseca će vam sve delovati kao promašaj i da za vas nema ljubavi u narednom periodu, ali situacija će se iznenadno menjati. Radite na svom samopouzdanju i klonite se isticanja svojih negativnosti. Možda vam na početku može delovati sve kao igra strasti, ali da se ne bi razočarali, igrajte igru polako i sa maksimumom osmeha. Bilo da ste u vezi ili slobodni, za vas je tokom narednog meseca bitno da ne ponavljate stare greške, već da se dobro potsetite šta ste sve proživeli zbog neke osobe. Razgovor može mnogo stvari da vam u životu promeni, ali iskren i dobronameran za oboje. Na samom kraju meseca moguća je ozbiljna odluka o svom daljem ljubavnom životu. 

LAV 


Tokom ovog meseca moguće je da ćete poželeti da nastavite neki posao koji ste u prošlosti zapostavili ili vam se je tada učinilo da nije isplativ. Polje privatnog biznisa vam je naznačeno, pa ne bi bilo loše da se podsetite starih iskustava, sigurna sam da bi vam koristili. Takodje je moguće u okviru porodice da neki porodični posao pokaže isplativost mada sami odnosi mogu biti ''zategnuti'', ili ćete poželeti da na sadašnjem poslu nešto promenite zbog nestrpljenja ili osećaja da neko uporno nešto naopako radi. Osećate da vam je vreme za ozbiljan pokret, ali prvo će biti važno da uklonite sve osobe koji vam ne doprinose rastu i koje vas zbog nečega iritiraju. U dogovorima nećete imati strpljenja ma koliko bili važni. Imaćete dobru energiju u sebi, pa pokušajte da sve reorganizujete i sa njom postavite stvari na svoje mesto, ali i to je na miran način daleko mudrije učiniti. Vi ste prirodni vodja i dobar organizator, još sa malo više takta i dobre diplomatije tokom ovog meseca možete poboljšati svoj poslovni plan i ostvariti velike dobitke. Imate vi već ideje šta i kako, potrebno je samo da krenete. Presek je 10.oktobar kad će biti teško nešto ostvarivo, no vi posmatrajte šta se sve dešava pa po svojoj proceni nešto kasnije krenite u osvajanje svog boljitka na poslovnom planu.

Na planu ljubavi i partnerskih odnosa moguće je nerazumevanje potreba jedno drugog. Planeta Mars vam se tu nalazi i ima kvadrat sa Venerom koja će krenuti retrogradno, što znači da će neke stvari se iz prošlosti ponoviti. Moguće je da jedno drugo nečujete oko stvari koje su bitne, ili će neko sebi davati previše slobode a istu uskrćivati suprotnoj strani što može rezultirati raspravama a to se može dogoditi sredinom meseca. Ipak, sama veza ili brak nisu ugroženi već aspekti samo upućuju da jedno drugo malo više osluškujete i poradite na obnovi romantike. Slobodni Lavovi će tokom celog meseca uživati u igrama zavodjenja, i biti raspoloženi za avanture. Privlačiće vam pažnju sve što vam izmiče, mada zbog loše procene se možete razočarati u neku osobu. Ipak, zanimljiv vam ide period u susret, dosta strastven, te dajte sebi odušta i uživajte! 

https://www.pinterest.com/pin/504895808197280191/


DEVICA


Na poslovno finansijkom planu, u prvoj nedelji meseca Devicama je bitno da ne izazivaju previše pretpostavljene/saradnike/konkurenciju i da ne negoduju il provociraju kako im se ne bi obilo o finansijski plan. Sa kvadratom Plutona po vašeg vladara, sigurno je da u sebi imate nagomilan odredjeni revolt i bes, ali nije dobro vreme da započinjete rat ukoliko zavisite poslovno od nekog. Možete sa tim lošim aspektom i sami sebi da narušite ugled, mada taj aspekt govori i da namerno postavljate granice kako bi se nekoga ili nečega rešili. Za Device je teško da nešto nepromišljeno rade, a ovakav aspekt ukazuje da im je nečega dosta te da su spremne i da izgube samo nešto da promene. Od 10.oktobra ide svejedno promena; na početku sa gubicima, medjutim, pametne Device uvek unapred smisle korak koji ih može spasiti. Tako da će se situacija do kraja meseca promeniti u njihovu korist. Neće vam biti lako na finansijskom planu, naročito kad Merkur bude zakoračio u znak Škorpiona, jer vas mogu iznenaditi potezi nekih saradnika ili osoba sa kojima ste do sad saradjivali. No sa jedne strane gubici, sa druge dobici i izaćićete dobro na kraju. 

Taman kad pomislite da su vaši napori urodili plodom i da ljubavna strana kreće na bolje, eto neprilika i konfliktnih situacija. Ovaj put rasprave mogu biti i oko manje značajnih stvari, a u pozadini može uzrok biti ljubomora. Kako je Merkur bio pod kvadratom Saturna, sve što ste prećutkivali krenuće da izlazi iz vas. Želećete da se vaš ljubavni život poboljša, i da poboljšanje krene sa iskrenošću. Medjutim, umesto da to proizvede mir, suprotna strana može reagovati sasvim suprotno od očekivanog i prebacivati vam toliko toga da ćete poželeti od svega da odustanete. Zato, budite mudri i birajte reči ako želite da stvari krenu na bolje. Pratite svoju intuiciju i pronicljivost i poboljšanje na kraju meseca očekujte. Tada će situacija već značajno da vam se promeni, s toga je bitno da se kontrolišete ukoliko želite da vaš odnos bude onakav kakav smatrate da zasužujete. Slobodne Device će razmišljati o svom ljubavnom životu i praviti detaljan plan šta i kako žele dalje. Bićete u stanju da prodirete duboko u dušu suprotne strane, te u drugoj polovini meseca vam se može dogoditi osoba baš po vašoj meri. Na samom kraju meseca moguć je ulazak u vezu. 

VAGA 


Na poslovno finansijskom planu biće vam potrebno dosta opreza kako bi izbegli zamke rasipanja novca il pogrešnog ulaganja. Nije dobar mesec za nove investicije, jer Venera vladar vašeg znaka u vašem polju finansija kreće retrogradno i pre će vam doneti raskid pa produžetak nekog starog rešenja, ili naplate starih dugovanja, nego nove poslove i dobitke. To je do polovine meseca kad je bitno da obratite pažnju na protok vašeg novca i svih obaveza koje imate. Ne gomilajte nikakve račune kako se ne bi suočili sa većim kamatama nego što bi očekivali. Druga polovina meseca vam je znatno povoljnija ali ni ona nije dobra za poslove koji nose odredjeni rizik. Samo utabana poslovna staza i dobro vodjenje računa o poslovnim kontaktima i finansijskim transakcijama može vas ovog meseca spasiti od gubitaka. U nekim momentima ćete biti ljuti na sebe te je dobro da porazmislite o svojoj budućnosti i kakvu tačno želite. Sunce tokom oktobra je u vašem znaku, vaš je mesec, te ćete imati volje i snage da se izborite za jasne ciljeve u životu.

Na ljubavnom planu možda vas previše poslovne brige ometaju. Prestanite da brinete i malo se više posvetite odnosu sa partnerom. Deluje kao da ćete imati premalo vremena a i snage za romantične večeri, što vam može doneti nesuglasice. Pokušajte da izbalansirate svoje poslovne težnje i romantične. Vladarka vašeg znaka je u Škorpiji, ako na vreme ne unesete nežnost u ljubavni odnos, moguće su ljubomorne scene i komplikacije. Još je i Mars u kvadratu sa reVenerom. Od veze možete napraviti pravu ekstazu i eksploziju strasti, a možete i zakomplikovati život ukoliko se pokažete posesivni. To je na vama. Slobodnim Vagama se može dogoditi da maštaju o nekoj bivšoj ljubavi, te obnove kontakt. Veza može biti vrlo strastvena ali sa rokom trajanja. 


ŠKORPIJA


Dobar poslovni period je pred vama ali i mnogo obaveza. U nekim momentima poželećete da pobegnete od svega, no ipak, poboljšanje finansijske situacije može vam biti dobra motivacija da nastavite napred. Ostvarićete nove kontakte, što u nekom momentu poželećete da se nije dogodilo jer vam  se opet posao uvećava. No, mesec vam je dobar, pun izazova, te iskoristite blagodeti. Sa sobom ćete biti najviše u raskoraku iako će drugi govoriti o vama da ste prava sreća. Donosićete i drugima dobitke, tako da će se sreća umnožavati. Ipak, u drugoj polovini meseca ćete pokušati neke stvari da promenite, a može da se dogodi da i neko odustane od saradnje sa vama. Nećete biti na gubitku nekom drastičnom, iako vas sama situacija može potresti. Merkur ulazi u vaš znak te ćete do kraja meseca biti u prilici da u svom planeru upišete saradnje koje želite u budućnosti, a i da precrtate one koje više ne želite, kako bi sebe bar malo rasteretili. Moguće je da i brojne porodične obaveze vam oduzimaju energiju. Pronadjite neki balans i učinite nešto za sebe. 

Na planu ljubavi, strasti vam se rasbuktavaju u želji da vidite nekog dugo očekivanog. Na pomolu je avantura, ali vam će srce otvoriti kao sam Kosmos. Nešto što ste dugo čekali a što se nikako nije ostvarivalo, sad će imati prilike da se pokaže na svetlu. Prošlost će vam se malo umešati u ovaj mesec, ali to će biti taman da vas oživi iznutra. I zauzete Škorpije će težiti da obnove strasti sa partnerom. Kao da odavno se je nešto ugasilo u vezi. Ponovo zablistajte svojom magnetičnošću, i uspeh vam je zagarantovan! Moguće je da će suprotna strana neko vreme biti zatečena, ali prihvatiće izazov. Idu vam ljubavno dobri, burni dani. Baš kao što vi i volite. Vodićete igru


STRELAC 


Većini pripadnika ovog vatrenog znaka, ovaj mesec će biti dosta finansijski i poslovno dobar. Nije dobar za nove poslovne poteze, ali moguće je da će otvoriti vrata ka poslovanju sa daljim inostranstvom. Moguće je da se pojavi i želja za promenom sredine ili uvodjenja nečeg novog u svoj život. Na poslovnom planu, mogući su na početku problemi sa saradnicima i kolegama, ali kasnije se situacija menja i vi ostvarujete odredjenu sigurnost. Ovaj mesec nije dobar za zaduživanja, ni nova ulaganja ali jeste za sredjivanje dokumenata, papirologije, plaćanja zaostalih dugovanja i pravljenje finansijskog preseka. Krupne stvari su kod vas u igri, naravno, krupni planovi koji dolaze na red za realizaciju. Za nešto što se dugo pripremate imaće prilike da ugleda svetlost dana. Moguće je i rešavanje nekih imovinskih pitanja. Tokom ovog meseca samopouzdanje imaće veliku ulogu. Svoje znanje tokom ovog meseca ćete imati prilike da unovčite. Ne propuštajte ni jednu priliku!

Na ljubavnom planu jake su strasti ali i zamršena situacija. Nešto ne ide baš po planu, a moguće je i mešanje treće strane u vaš odnos ili pojavljivanje nekoga iz prošlosti iznenada. Do kraja meseca će sve već dostići stabilnost, ali očekujte prepreke na putu ostvarenja vaše idile u ljubavi tokom oktobra. Sledeći mesec je vaš mesec za ljubav, tokom ovog meseca još ćete igrati igru zavodjenja. Pokažite se u najboljem svetlu, čuvajte nepotrebnih a malo provokativnih izjava za koje bi unapred trebali da znate da ne odgovaraju baš situaciji. Ako očekujete pomirenje sa nekim, onda je ono vrlo moguće, ali na kratko. Biće potrebno da neke stvari nešto dublje sagledate, te rešavate. https://www.gumbiecatnetworks.com/focus-on-fantasy-romance-1/JARAC 


Na početku meseca biće vam teško da istrpite nečiji autoritet, ali ako želite da vaša ambicija ugleda svetlost dana, pokazaćete malo diplomatiju. Neće vam biti lako da birate reči, niste jedan od tih, ali nekad nešto prećutano može doneti mir i korak napred. Biće prilike za poravnanje računa. Od 9.oktobra već će ići promena i biće vam manje napeto i lakše za postizanje onoga što želite. Težak period biće za vama i imaćete volje da se ozbiljno založite za ono što želite. Sredinom meseca može se dogoditi ponuda koju ste već ranije odbili, samo sada drugačije rečena, no, isto je nepovoljna kao i tada, te možda nije loše da porazmislite o nekom novom rešenju. Pratite svoju intuiciju, biće vam naročito izražena a i iskustvo sa kojim obilujete. Poboljšanje vam ide u drugoj polovini meseca, ali još će biti vaganja pola-pola. Proveravajte svoje troškove, da ne činite veće od zarade. Imate težnje da se oslobodite nekog pritiska na polju finansija, ali deluje kao da ga prvo sami sebi činite. Ipak, ovaj mesec će vam biti znatno bolji od prethodnog, tako da idete korak po korak napred.

Na ljubavnom planu, neko prijateljstvo se i ne pokazuje baš kao ''samo'' prijateljstvo. Ima nečega više izmedju vas i to će biti vidljivo tokom ovog meseca. Imaćete obostrano želju da ojačate odnos, ali se može nečija prošlost umešati i napraviti komplikacije. No, vas neće dovesti do odustajanja, a ni suprotnu stranu iako se može mala ljubomora roditi. Već će to biti presek kod oboje sa prošlošću jer se strasti izmedju vas razbuktavaju. Može se dogoditi da i vas prošlost malo uznemiri, naročito što će vas zbunjivati neki dogadjaji, ali se do kraja nećete pokolebati. Prošlost neka ostane u prošlosti. Vama kreće nova veza, nebitno koliko stabilna. Uživaćete u svakom momentu i čaroliji koju vam ta priča pruža. Maštaćete više nego inače.

http://superwall.us/spring_love_heart_shaped_flowers_couple-oERY/

VODOLIJA


Tokom ovog meseca, koliko god  pokušavali sa nekim da se objasnite, neće vam baš uspevati. Stalno neki zategnuti odnosi, iako deluje da bi svi mogli ići bez problema. No, to neće mnogo na finansijsku situaciju uticati, jer ide vam poboljšanje. Možda ćete imati mnogo više ideja nego što će biti realno teško  moguće ostvariti za kratko vreme, te pokušajte da ne ulazite u konflikte za nešto što će biti ostvarivo za neki period kasnije. Pokušajte korak po korak da realizujete planove, jer videćete i sami da i sa svim uloženim naporom ne može se preko reda. Naročito 15 i 16. oktobra pokušajte da ostanete ''treznih'' misli. Mogući su konflikti na poslu. Razlog mogu biti dugovanja, problemi sa konkurencijom, nečim što je zaostalo ali pak i najobičnija ljubomora u kolektivu. Spremni ste da rizikujete mnogo, jer svesni ste svojih kvaliteta, ali ovaj mesec nije za rizik već za rešavanje birokratskih i dužničkih pitanja. Planeta rata u vašem znaku teraće vas uporno napred da ćete u nekim momentima i hladnokrvno nastupati. No, vi najbolje znate svoju sreću i koliko ''smete'' da idete svojevoljno napred.

Na ljubavnom planu, neki kontakt koji je u skoroj prošlosti prekinut biće moguće obnoviti. Možda ćete i dalje biti ljuti i ne baš spremni na kompromis, ali mamiće vas žudnja ka toj osobi i svemu što je bilo izmedju vas.Takodje, ukoliko sa partnerom ste imali neko razmimoilaženje, tokom ovog perioda moguće je pomirenje. 
Preko posla je moguće novo poznanstvo, pa je pitanje na koju stranu ćete se odlučiti. Obe će vas mamiti i privlačiti. Čuvajte se mračnih misli iz prošlosti, koje bi vam mogle pokvariti novonastalo uzbudjenje. Neka ljutnje ostanu u vremenu u kom su i nastale, vi uživajte u osvajanju i novoprobudjenoj strasti. 

http://laoblogger.com/fantasy-hd-clipart-free-download.html

RIBE


 Većini pripadnika ovog vodenog znaka se završava vreme odmora i počinje prave akcija! U nekim momentima nećete znati na koju ćete stranu pre, pa ćete se sami u sebi buniti i protiv života, i sistema, i svega što vam ne da da nastavite da uživate. A kreće vam naporniji poslovni period ali i povećanje prihoda ( no i rashoda i sredjivanje zaostalih računa) Biće potrebno malo bolje da se organizujete i svoje finansije raspodelite. Moguće su poslovne saradnje sa inostranstvom a isto tako i poslovna putovanja. Imaćete prilike da proširite svoj posao, ali i nešto staro da obnovite. Nisu poželjne stare saradnje za ovaj mesec, ali odložite ih za neko vreme. Vaša inspiracija će pretežno biti usmerena ka stranim predelima a intuicija će vam biti znatno izraženija. Pokušajte da nadjete balans izmedju posla i drugih obaveza, kako se ne bi dogodilo da nemate za sebe vremena. Rizični poslovi sa inostranstvom nisu vam poželjni sredinom meseca. Tad povedite računa i o poslovnoj dokumentaciji.Mogući poslovi sa nekretninama ili rešavanje nekog imovinskog pitanja. Nije dobro se baviti pitanjima suda sredinom meseca, niti donositi tad značajna rešenja. 

Na ljubavnom planu, oblaci su preblizu za vašu zanesenost! Teško da ćete tokom ovog meseca poželeti da se spustite na hladno tlo i vratite u realnosti. Oduševljeni ste nekom osobom, i već počinjete da maštate o lepoj budućnosti. Dosadili su vam konflikti i nerazumevanje na ljubavnom planu, te eto vremena kada će neke stvari biti znatno vidljivije a vi biti u prilici da ih rešite. Mnogo toga što vam je smetalo, gledaćete da iz svog života   sankcionišete. Strast u vama raste kao i želja za nekim kvalitetnim odnosom. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, ovog meseca uz ispoljavanje svoje naklonosti i želje za poboljšanjem možete učiniti bitne promene. Možda će one u nekom momentu biti i radikalne da sami sebe iznenadite, ali bar ćete rešiti nešto i neki odnos učiniti manje komplikovanim. 


Srećno!
MTNo comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala

Note: only a member of this blog may post a comment.